Pasul 1Ne transmiți detaliile mașinii dorite, inclusiv locația acesteia, completând formularul alăturat.Identificăm și îți propunem cea mai apropiată dată pentru transport, astfel încât mașina să ajungă la tine într-un timp cât mai redus.
Pasul 2Semnezi antecontractul și achiți avansul.Îți transportăm mașina ta în parcul nostru sau la o orice altă locație indicată de tine în prealabil.
Ultimul pasLa cerere efectuăm verificări tehnice complete, pentru ca la final amândoi să fim mulțumiți de tranzacție. O eventuală neplăcere a ta ar fi și neplăcerea noastră, așadar facem tot posibilul pentru a evita acest lucru.Finalizăm tranzacția.

Îți livrăm mașina.

Titanic Auto este un serviciu oferit de Titanic Grup SRL - companie privată având ca activitate principală transportul de autovehicule în spațiul UE, inclusiv transport auto Germania-România-Germania. Toate autovehiculele dețin asigurare CMR și sunt transportate în deplină siguranță, în concordanță cu normele europene în vigoare.

Întreg procesul poate dura aproximativ 9-14 zile, perioadă în care tu vei fi mereu informat despre noua ta mașină.


Formular comandă

Te rugăm să completezi formularul de mai jos cu cât mai multe detalii relevante privind mașina pe care ți-o dorești. Informațiile oferite de tine ne vor ajuta să găsim noua ta mașină într-un timp cât mai scurt.

Trimiterea formularului reprezintă implicit acordul tău față de Termeni și condiții.